Eye-Wash Logo
Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 76
20-03-2011
 
 
Beste lezer,
 
Eye-Wash Productions is het jaar goed begonnen met het neerzetten van enkele succesvolle dansdagen. De première van de dansdag 'Het Museum Mysterie' mocht er zijn en met "De school viert feest" bezetten we een volle Philpszaal in het Parktheater in Eindhoven. Het publiek beloonde de dansers van groep 1 t/m 8 met een luid applaus.
Ook werd inmiddels DANSBINGO™ nog eens neergezet!
 
DANSBINGO™
Op vrijdag 4 maart deden ruim 100 mensen onder leiding van Francien Bakker mee aan DANSBINGO™. Kunsfactor had Eye-Wash Productions uitgenodigd om deze bingo als openingsact neer te zetten op A.V.O.N.D. Op deze feestelijke avond reikte de Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen onder het toeziend oog van genodigden de kunstfactorprijs 2010 uit. Zodoende ontkwam ook hij niet aan het bingoën met Francien!
De spanning was te snijden bij de spannende ronde, en de deelnemers konden de snelle ronde maar amper bijhouden. Gelukkig was er dan toch uiteindelijk weer een gelukkige winnaar die de bingodans won! De reacties na afloop waren ontzettend positief.
 
   
 
Het Jan van Brabant college brengt 'Lang en Gelukkig.
Na het musicalproject Fame dat in het voorjaar van 2010 opgevoerd werd op het Jan van Brabant College in Helmond verschijnt dit jaar de productie 'Lang en Gelukkig' op de planken. De musical wordt een melange van ouderwetse sprookjes in een nieuwerwets jasje. Het enthousiasme van de dansers en de goede reacties vanuit het publiek vorig jaar, zorgden ervoor dat ook dit voorjaar Eye-Wash Productions weer de choreografie verzorgt. Choreografe Vera repeteert al maanden met een gedreven groep jonge dansers om de dansen straks weer van het podium te laten knallen. Op 4 en 5 april zullen de vier uitvoeringen zijn. Kaarten zijn nog beperkt beschikbaar via www.janvanbrabant.nl.
 
Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, festivalbezoekers kom maar gauw!
Nu de temperaturen weer beginnen te stijgen beginnen de kriebels voor het festivalseizoen alweer te komen bij de leden van Eye-Wash Productions. Na het behalen van de tweede prijs in de categorie aanstormend talent op het straattheaterfestival Buitenkans afgelopen jaar kwamen verschillende aanvragen binnen van festivals. Ook dit jaar willen we het publiek buiten weer verrassen met originele dans. De dansers van 'De wonderdoekjes', 'De grote Flirtsportcompetitie' en 'La vie en Roos' zullen op verschillende festivals de bezoekers verleiden met hun aantrekkelijke aanbod. In de volgende nieuwsbrief lees je er meer over. Hieronder de link naar het filmpje van de grote flirtsportcompetitie, dat afgelopen week online is gezet.
 
 
 
 
Agenda
De items in de agenda op www.eyewash.nl geven je via een eenvoudige klik meer informatie over de inhoud van de activiteit. 
 
voorjaar 2011
EDUCATION
Jan van Brabant, Helmond
31 maart 2011
EDUCATION
Bosschenhoofd
4 en 5 april  2011
EDUCATION
Choreografie Musicalproject "Lang en gelukkig" Jan van Brabant, Helmond
29 april 2011
EDUCATION
MIK, Veghel
30 april 2011
OWN PROJECTS
"Gezien" Koninginnedag Apeldoorn
 
  
Tot zover deze nieuwsbrief.
 
Groeten van
Sanne, Maud, Kim, Martijn en Lieke