Eye-Wash Logo
Eye-Wash Productions Nieuwsbrief 77
16-04-2011
 
 
Beste lezer,
 
Hoera 5+2=Ö.7!!!
Vanaf nu bestaat het vaste team van Stichting Eye-Wash Productions officieel uit 7 leden. De vaste crewleden Martijn, Kim, Maud, Sanne en Lieke worden vanaf nu bijgestaan door de talentvolle Fleur en Vera. Ben jij ook benieuwd wie wat doet binnen de stichting? Klik dan op onderstaande foto's voor het CV van de desbetreffende persoon.
 
Martijn
Kim
Maud
Sanne
Lieke
Vera
Fleur
 
Lang en gelukkig
Afgelopen 4 en 5 april was de kans groot dat je in het Jan van Brabant College te Helmond verschillende sprookjesfiguren tegen het lijf zou lopen. In de musical "Lang en gelukkig" werden alle sprookjesfiguren in een modern jasje gestoken, en kreeg ook de verhaallijn een bijzondere twist. Zo werd Roodkapje in het geheim verliefd op de wolf, en waren Paris en Hilton de gemene stiefzusters van Assepoester. De dansen die het humoristische stuk ondersteunden werden verzorgd door Vera Deckers. Aan haar de uitdagende klus om de dansgroep - met daarin leerlingen van klas 1 tot en met 6 met zeer uiteenlopende danservaring - tot een geheel te smeden. Het resultaat was als een geoliede machine die afwisselend korte en lange dansstukken op het toneel bracht. De dansers vulden de scŤnes goed aan en wisten tijdens de eindscene op het bal ook de acteurs aan het swingen te krijgen. Na afloop waren en veel lovende reacties vanuit het publiek over de choreografieŽn, wat wederom bevestigd wat voor goede aanwinst Vera is voor het Eye-Wash team.
 
Kijk voor meer informatie op de site van het Jan van Brabant College
"Gezien"Heb je het zů als eens bekeken?
Op 30 april gaan we weer aan de slag op een buitenfestival! Want dan strijkt het kleinste danstheater van Nederland neer in Apeldoorn. In de stad zijn talloze activiteiten en festiviteiten georganiseerd van het stationsplein tot Paleis het Loo en van het Oranjepark tot het Beekpark. Tussen de verschillende straatartiesten en amateurkunstenaars zal ook het witte mini danstheater van Eye-Wash te vinden zijn. De voorstelling "Gezien" - waarmee we afgelopen seizoen de tweede prijs in de categorie aanstormend talent op het festival buitenkans wonnen - is een vloeiende mix tussen dans en live videobeelden van de omgeving. Dit geeft een erg intiem en wonderlijke sfeer in het mini-theater. Mocht je dus besluiten om Koninginnedag door te brengen in Apeldoorn, kom dan even een kijkje nemen.
 
 
Education
De educatiemedewerkers van Eye-Wash Productions zijn ook de komende maanden weer op zeer uiteenlopende vlakken actief. 31 maart werd er feest gevierd op basisschool Heilig Hart in Bosschenhoofd. Eind april zullen middelbare school leerlingen kennis maken met Jazzdans en zelf choreografieŽn maken onder leiding van een van onze workshopleiders. In mei zullen in verschillende Limburgse steden de workshop van Hofballet tot HipHop gegeven worden in het kader van de Canon van Limburg. Kinderen tussen 10 en 12 jaar oud kunnen zich bij de bibliotheek in Roermond en Bibliorura opgeven om gratis deel te nemen aan de workshops.
 
 
Agenda
De items in de agenda op www.eyewash.nl geven je via een eenvoudige klik meer informatie over de inhoud van de activiteit. Activiteiten in vet gedrukt zijn openbaar toegankelijk.
 
29 april 2011
EDUCATION
MIK, Veghel
30 april 2011
OWN PROJECTS
"Gezien" Koninginnedag Apeldoorn
9 mei 2011
CONSULTANCY 
Performancecoaching Ray Stabbing Singers Weert
13 mei 2011
EDUCATION 
Workshop "Van Hofballet tot Hiphop" Ubachsberg
13 mei 2011
CONSULTANCY 
Workshop Performance Multi(f)vocaal, Geldrop
14 mei 2011
OWN PROJECTS
"Drieluik verleiding" Festival Buitenkans, Enschede
17 mei 2011
EDUCATION 
Workshop "Van Hofballet tot Hiphop" Montfort
 
  
We hopen jullie te zien bij een van de workshops of in Apeldoorn op Koninginnedag!

Dansante groeten van
Sanne, Maud, Kim, Martijn, Lieke, Vera en Fleur!